Termeni si Conditii

Utilizarea site-ului “www.bts-sofa.ro” implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și Condiții de Utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu prezentele Termeni și Condiții de Utilizare, vă rugăm să nu continuați accesarea site-ului.

 S.C. TRINCA S SOFA SOLUTION S.R.L. ,este  societate comerciala cu sediul în Oradea, Calea Clujului nr 161, județul Bihor, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J5/1097/2019, CUI/CIF nr. 40884542 , denumita in continuare BTS Sofa.

Informatii

Site-ul oferă utilizatorilor informații corecte și actuale cu privire la serviciile oferite de BTS Sofa, cu privire la modalitatea de contractare a acestora precum și orice informații necesare și utile utilizatorilor. 
Pentru a accesa site-ul “www.bts-sofa.ro”, nu este nevoie să ne furnizați niciun fel de date cu caracter personal. În măsura în care doriți să beneficiați de serviciile oferite de BTS Sofa , vă putem solicita  informații de identificare pentru a putea întocmi contractul dintre părți precum și a putea emite facturile fiscale care reprezintă serviciile contractate.

Comenzi

Nu exista comanda minima impusa. Comenzile se fac doar telefonic sau la punctul de lucru.

Drepturi de autor

BTS Sofa deține drepturile legale privind conținutul site-ului incluzând informațiile despre serviciile oferite și orice alte date și aplicații prezentate pe site. Acestea sunt protejate prin legislația drepturilor de autor în vigoare.

Securitate
Strict interzis folosirea cu rea credință sau abuzarea voluntară sau involuntară a serviciilor oferite de BTS Sofa, cum ar fi folosirea de programe neactualizate și nesigure prin care se pot trimite abuziv de către terți mesaje de tip SPAM, PHISING, MALWARE sau propagarea in rețea a scripturilor periculoase.  Strict interzis găzduirea de conținut  sau materiale ilegale de orice fel. BTS Sofa va bloca accesarea serviciilor afectate până la identificarea și inlăturarea oricărei vulnerabilități care au afectat buna funcționare a serviciilor in cauză.